Primaria comunei Silistea:

Str. Primariei nr. 121, cp. 907270

Telefon: +40/241/820449

Fax: +40/241/820449

 
Acces rapid:

- Prefectura judetului Constanta

- Consiliul Judetean Constanta

- Presedintia Romaniei

- Guvernul Romaniei

- Senatul Romaniei

- Camera Deputatilor

 

Analiza Trafic.ro:

 

Click pentru prognoza meteo pe zona Constanta

 

Accesul liber la informatie este un drept al fiecarui cetatean, reglementat prin Constitutie. Tehnologia ne ajuta acum sa fim mai aproape de locuitorii pe care trebuie sa ii deservim si cred ca prin acest site vom reusi sa imbunatatim relatia dintre administratie si cetatean ...

 

primar Mihai SOARE


 

Mediul economic al comunei Silistea se confrunta cu o situatie caracteristica multor comune, atat la nivel de tara, cat si la nivelul judetului Constanta. Incapacitatea sectorului mic de a absorbi excendentul de forta de munca a determinat o situatie relativ precara a mediului economic din Silistea, si in consecinta, numeroase probleme pe plan social. 

       Zona activitatilor economice include suprafata ocupata de unitatile de productie industriala, industrie mica, depozitare, productie agricola, zootehnica.

       Caracteristica economica predominanta pentru comuna Silistea este agricultura, majoritatea populatiei fiind implicata in acest sector.

       Comuna Silistea, cu localitatile componente Silistea si Tepes Voda, a constituit permanent un centru economic cu caracter agricol.

       In perioada 1966-1992 cele doua localitati rurale au cunoscut un fenomen de depopulare. In prezent, localitatile Silistea si Tepes Voda isi mentin profilul agricol, inregistrand in continuare o descrestere a populatiei.

 

 

Mai multe detalii poti afla din Strategia de Dezvoltare a Comunei (format.pdf)

 

 

| Acasa | Localizare | Populatie | Istoric | Economie | Patrimoniu | Cont@ct |

.: vizualizare optima: 1024/768 px, IE6 sau Firefox2, flash, .pdf reader :.

2011 Primaria comunei Silistea.
v 2.0     Toate drepturile rezervate.
  .: un produs SAAR SURFACES :.